Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bluetooth speakers bedrukken


Bluetooth speakers bedrukken

Bedrukte bluetooth speaker

Met een bedrukte bluetooth speaker maakt u uw klanten en relaties sowieso blij. Een bluetooth speaker is altijd bruikbaar en daardoor handig om te hebben. Een draadloze speaker is geschikt voor alle leeftijden en zeer makkelijk in gebruik. Uw relatie of klant verbindt simpelweg zijn of haar telefoon met de speaker en kan vervolgens het geluid versterkt afspelen. De muziek heeft hierdoor een groot bereik. De speaker kan daarnaast ook met een laptop of ander mobiel apparaat worden verbonden. U heeft keuze uit diverse prachtige kleuren, materialen en formaten. Hierdoor is er altijd een model dat perfect aansluit bij uw wensen. 

Bluetooth speaker met logo 

Er zijn vele mogelijkheden om een bluetooth speaker te bedrukken met uw tekst of logo. U kunt er voor de kiezen om de bluetooth speakers te bedrukken van 1 kleur tot in wel full-color. Het is bij sommige modellen zelfs mogelijk om een mooie foto op de bluetooth speaker te laten drukken. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bedrukking te matchen met de kleurelementen van de speaker. U kunt de bluetooth speakers al bestellen vanaf 25 stuks!

Bedrukte bluetooth speaker bestellen

Een bedrukte bluetooth speaker is zeer geschikt voor een divers aantal situaties. Zo is een bluetooth speaker ideaal op de fiets, voor onder de douche of tijdens het werk. Daarnaast zijn bluetooth speakers  ideaal voor feestjes, een zomerse barbecue of een gezellige picknick in het park. In ons assortiment kunt u bluetooth speakers vinden die zeer geschikt zijn om weg te geven, maar zijn er ook bluetooth speakers die perfect zijn als geschenk. Zo zijn de give-away bluetooth speakers ideaal voor op beurzen en congressen en is een premium bluetooth speaker ideaal als geschenk voor die ene gewaardeerde relatie. Nieuwsgierig hoe uw bedrukte bluetooth speaker er uit zou komen te zien? Vraag nu gratis een digitale proefdruk aan!